Σχετικά με το κέντρο

Ας γνωριστούμε


Λίγα λόγια για εμάς

Ξεκινήσαμε τη λειτουργία του κέντρου μας με όραμα την άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στον χώρο της πρόληψης, της διάγνωσης και της αποκατάστασης δυσκολιών παιδιών και ενηλίκων. Η διεπιστημονική μας ομάδα σχεδιάζει και οργανώνει εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στις ανάγκες σας. 

Το Κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής είναι ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών στην Ανάβυσσο που μεταξύ των άλλων, παρέχει Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική Γονέων απευθυνόμενο σε παιδιά και έφηβους με:

  • Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία, κ.α.)
  • Διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής
  • Υπερκινητικότητα, Ελλειμματική Προσοχή
  • Διαταραχές Επικοινωνίας
  • Διαταραχές Συμπεριφοράς
  • Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές 

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η συνεχής επιμόρφωση πάνω σε εξειδικευμένα μοντέλα θεραπειών και διδασκαλίας είναι απόλυτα συνυφασμένα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Το κέντρο μας πλαισιώνεται από διεπιστημονική ομάδα που περιλαμβάνει λογοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο καθώς και συνεργαζόμενο παιδοψυχίατρο, αναπτυξιολόγο.

Στόχος μας είναι η παροχή ενός πλαισίου ποιότητας και φροντίδας σε παιδιά με διαταραχές στο λόγο, στη συμπεριφορά, στην επικοινωνία και στη μάθηση. Κάλυψη δαπανών από τα ασφαλιστικά ταμεία

Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι ασφαλιστικοί φορείς καλύπτουν έως και το 100% της δαπάνης για το πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται από λογοθεραπεύτη, εργοθεραπεύτη, ειδικό παιδαγωγό και ψυχολόγο – παιδοψυχολόγο.

Το κάθε ασφαλιστικό ταμείο ορίζει διαφορετικές παροχές (διαφορετικό αριθμό συνεδριών ανά μήνα και χρηματικό ποσό ανά συνεδρία), για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σε επικοινωνία με το ταμείο τους.